VEČFUNKCIJSKI ROČNI SOKOVNIK IN MLINČEK »KOJU« 2 v 1

Koju je preprost in vsestranski ročni sokovnik z enojnim vijakom in cedilom, katerega hitro sestavite in še hitreje očistite.
Redna cena z DDV:74,90 €
Prodajna cena z DDV (1 kos):74,90 €
Opis

- Namenjen sočenju sadja, zelenjave in pšenične trave ter mletju oreščkov, izdelavi raznovrstnih testenin ter mletju mesa (sedem različnih nastavkov).

- Primeren tudi za sočenje paradižnika, korenja, zelene,...

- Izjemno močan sesalni sistem za stabilnost in varno uporabo.

- Komplet vsebuje dve različni šobi za pulpo, ki omogočata večji izkoristek glede na sestavine. Za listnato zelenjavo in trave ustvari mala šoba večji pritisk in daje boljše rezultate, medtem ko je večja šoba primerna za citruse in trdna jabolka.

- Opremljen z dvema ločenima posodama (za sok in za ostala mleta živila) za izognitev morebitnemu navzkrižnemu onesnaženju.

- Sok odteka skozi odprtino na dnu bobna. V kompletu se nahaja sito, ki omogoča dodatno filtriranje soka.

- Izdelan iz varnih materalov, primerih za živila in brez vsebnosti bisfenola A (PBA free), za povsem varno in zdravstveno neoporečno pripravo hrane.

- Aparat je mogoče pritrditi na gladko površino s pomočjo močnega sesalnega sistema. Samo obrnite zaklepni vzvod in aparat zaklenete na pult. Prav tako ima možnost pritrditve na rob pulta z vijačno sponko.

- Čiščenje je hitro in enostavno. Polž in cedilo odstranimo in vse dele speremo s toplo vodo. Cedilo očistimo še s priloženo ščetko. Ni priporočljivo čiščenje v pomivalnem stroju.

- Zaradi priročne velikosti in kompaktnosti je primeren zlasti za domačo uporabo.

Facebook stran
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Mikrozelenje Šebenik, d.o.o.
Obrtniška ulica 2a
SI – 1353 Borovnica
Tel.: 040-713-041
Tel.: 041-419-561
sebenik@mikrozelenje.si
© Mikrozelenje Šebenik, vse avtorske pravice pridržane