MIKROZELENJE ŠEBENIK

Začetek najine zgodbe

Vse se je začelo, ko sva morala 'malo' spremeniti svojo prehrano. Med brskanjem po spletu sem naletela na blog, ki nama je zelooo pri srcu, in sicer Mayjer Tales – blog dveh pogumnih Slovencev, ki sta se odločila svoje življenje nadaljevati na Novi Zelandiji. Počneta marsikaj, ena izmed njunih top stvari, ki je pritegnila tudi naju, pa je vzgajanje mikrozelenja. Kot pravijo, je bila to ljubezen na prvi pogled. Potem sva dobila hčerko, vendar so misli še vedno uhajale k mikrozelenju. Že od nekdaj sva si namreč želela delati zase, saj oba rada delava – torej je bila to odlična priložnost. In sva poskusila zase vzgojiti pladenjček, dva … Uspelo je takoj in navdušenje je bilo res veliko. Tudi domače je takoj prevzel okus, ki ga pričara. Odločitev o resnem vzgajanju tudi za druge tako ni bila več težka …

No, ta midva sva zaenkrat Saša Kržič (nekoč, upam, da res kmalu,
Šebenik ;) ) in Boštjan Šebenik.

Kako naprej ...

Cilji so visoki, to priznava. Vendar meniva, da nama bodo čedalje bližji z najino zagretostjo, s predanostjo, strastjo ter z medsebojno ljubeznijo in podporo. Verjameva, da nama bo uspelo pričarati res čudovito in uspešno zgodbo, katere del si tudi ti, dragi obiskovalec najine spletne strani, ki sedaj bereš to besedilo. ;)

Zavedava se, kaj pomeni sveže, lokalno, domače, brez dolgih prevoznih poti, zato mikrozelenje gojiva v Borovnici, od koder ti svežega tudi dostaviva.

Mikrozelenje je res tako vsestransko in simpatično, da se v trenutku zaljubiš vanj. Zatorej le hitro naroči že vzgojenega, če pa se želiš še malce pozabavati in ga vzgojiti sam, pa lahko naročiš komplet za domačo vzgojo in uživaš v njegovi rasti.